Križanič inzistira na nižoj diskontnoj stopi za TEŠ 6

Bez autora
Jul 21 2011

Iako travanjski zaključak Vlade Republike Slovenije organizatore projekta šestog bloka Termoelektrane Šoštanj (TEŠ 6) obavezuje da moraju u novoj verziji investicijskog nacrta poštivati diskontnu stopu od devet posto, u Ministarstvu financija inzistiraju na sedam posto. Pri tome se u Ministarstvu koje vodi Franc Križanič pozivaju na odredbu o jedinstvenoj metodologiji za pripremu i obradu investicijske dokumentacije na području javnih financija. Ta kao opću diskontnu stopu navodi sedam posto pri čemu je može promijeniti ministar financija zajedno s ministrom razvoja.

Križanič inzistira na nižoj diskontnoj stopi za TEŠ 6Iako travanjski zaključak Vlade Republike Slovenije organizatore projekta šestog bloka Termoelektrane Šoštanj (TEŠ 6) obavezuje da moraju u novoj verziji investicijskog nacrta poštivati diskontnu stopu od devet posto, u Ministarstvu financija inzistiraju na sedam posto.

Pri tome se u Ministarstvu koje vodi Franc Križanič pozivaju na odredbu o jedinstvenoj metodologiji za pripremu i obradu investicijske dokumentacije na području javnih financija. Ta kao opću diskontnu stopu navodi sedam posto pri čemu je može promijeniti ministar financija zajedno s ministrom razvoja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik